Sarjakuvia (villa)koirien ja niiden omistajien elämästä. Puudelinurkan Facebook-sivu.

muusatNasta, ihmisrakas ja aina niin herttainen mummeli. Rakastaa auringossa ja tyynykasojen päällä makoilua ja hellyydenosoituksia kaikilta ihmisiltä. Ei tykkää sateesta ja kylmyydestä. Toimii tukikoirahommissa Lohjan mielenterveysseuralla.


 Noppa, aktiivinen keski-ikäinen pallokoira. Tykkää noutaa pallojen lisäksi myös leluja ja keppejä, jäljestää, uida ja harrastaa agilityä. Aina valmis lenkkeilemään säästä riippumatta. Hulluna rusakoiden perään, kova saalis- ja riistavietti.


Nuttu, nuori ja villi sähköjänis. Aina siellä missä tapahtuu, olipa sitten enemmän hyödyksi tai haitaksi. Harrastaa agilityä, tokoa, telkkarin katselua ja sille murisemista ja rakastaa kaikkia koiria karvoihin katsomatta.Riepu on kaikkea muuta kuin villakoira, se on Koirien Koira, joka näyttää, millä tavoilla villakoirat eroavat muista koirista ja muut koirat villakoirista - niin hyvässä kuin pahassa. Riepu on rescuekoira, joka muutti Suomeen Viipurin koiratarhalta.


Niku oli ensimmäinen koiramme ja villakoiramme, joka opetti minulle ja koko perheelleni paljon. Se oli vesipeto, pallohullu, omapäinen ja omaa ääntään rakastava ärhäkkä villapöksy, mutta pehmeni vanhuudenpäiviään myöten niiiin sympaattiseksi papparaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti