Sarjakuvia (villa)koirien ja niiden omistajien elämästä. Puudelinurkan Facebook-sivu.

torstai 19. maaliskuuta 2015

Muita puudelipiirustuksia

Heippa!

Piirrän paljon kaikkea muutakin kuin sarjiksia. Suosituimmat aiheet piirroksille ovat ehdottomasti koirat ja koiraeläimet, sitten ihmiset, joskus kissat, hevoset tai melkein mitkä tahansa eläimet. Piirrän myös mielikuvituksen varassa kaikenlaisia mutantteja ja olentoja. Esimerkiksi luennoilla istuessani en pysty vain olemaan ja kuuntelemaan - koko ajan on pakko tehdä jotain käsillä, ja yleensä se tarkoittaa piirtämistä :) Tähän voisin laittaa kuvia vaikka minkälaisista piirustelemistani olennoista ja mörrimöykyistä, mutta pysytäänpä aiheessa eli koirissa, ja tarkemmin vielä villakoirissa.

Kodin ulkopuolella en jaksa kantaa mukanani piirtopöytiä ja tietokoneita, joten silloin tulee piirrettyä ihan perinteisesti kynällä paperille. Tässä nyt kuitenkin tietokoneella piirrettyjä muotokuvia minun/meidän perheen keskikokoisista villakoirista. Nasta ja Noppa ovat aprikooseja villisnarttuja, Niku-pappa puolestaan tuo musta karvakasa ;) Ajattelin tehdä joku kerta vielä esittelypostauksen puudelikolmikostamme, ja kenties kerron lyhyesti myös karvalauman uusimmasta tulokkaasta, sekarotuisesta Riepu-herrasta.

Kuvat suurenevat klikkaamalla!

Nasta ja Noppa, äiti ja tytär. 2014
Pappapuudeli Niku. 2014

Nasta. 2013
Nasta. 2012
Kuten kuva sanoo (olenpa piirtänyt epätasapuolisesti meidän koiria). 2011
Nasta timmitrimmissä. 2010
Ja vielä yksi Nasta (valokuvasta läpi piirrettynä). 2010Lopuksi vielä: muistakaas, että kaikki kommentit, toivomukset, risut, ruusut ja kysymykset ovat hyvin tervetulleita tänne blogiin! Tykkään piirtämisen lisäksi myös kirjoitella, joten tällaisia tekstipainotteisiakin postauksia saattaa tosiaan tulevaisuudessa ilmestyä sarjiksien väliin - toivottavasti se on kaikille ok :)

4 kommenttia:

 1. Vaan 5 noista kuvista näkyy isoina, keskirivin keskimmäinen ja alarivin oikee latautuu .txt-tiedostoina :O Olisin mielellään ihastellu erityisesti tota keskimmäistä isompanakin kun se on niin näkönen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt pitäis toimia! Sori kun kesti vastata, pitäisi aina saada sähköpostiin tai johonkin viesti kun tänne kommentoidaan (senkin varmaan saa jostain asetuksista säädettyä, pitää yrittää kaivella)...

   Poista
 2. Blogger on noiden kuvanlisäämisten kanssa vähän vammanen, mä luulen että tän sun blogipohjan keskimmäinen frame/se mihin postaus tulee, on niin kapea että tuota isommat kuvat ei mahdu vierekkäin sen takia. Nemon ja Nitan blogissa tyydyin laittamaan kuvat vain keskelle, nyt Haltin blogin kanssa onnistuin saamaan kaks pystykuvaa samalle riville siten että kikkailin ne html-koodin kautta :D Sitä en kyllä tiiä, miksi noi kaksi kuvaa ei suurene normaalisti klikkaamalla koska bloggerin pitäis tehdä se kyllä kaikille. Onko ne linkitetty jostain eri paikasta tms.? Ja kirjoittele ihmeessä jatkossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan koneelta latasin kuvat, mut jooo en jaksa nyt alkaa tappelee näitten kanssa, alkais vaan ärsyttää viel enemmän :D

   Poista